سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مطالب متفرقه

پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون اعلام کردند  نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که برای برطرف کردن احساسات اضطراب و افسردگی ، تاثیر یوگا بهتر از پیاده‌روی است.

http://www.premiumiv.com/images/st-barts-yoga-meditation.jpg

  محققین در این تحقیق تاکید کردند: نه تنها یوگا برای رفع اضطراب و افسردگی مفیدتر از پیاده‌روی است . بلکه اثرات مثبت یوگا برای رفع اضطراب و افسردگی بر هر شکل دیگری از ورزش کردن ارجحیت دارد.

محققان در این پژوهش، مغز افرادی را که یوگا انجام داده بودند با اشخاصی که پیاده‌روی کرده بودند، مورد مقایسه قرار دادند.

این محققان سطح ماده‌ای موسوم به گاما – آمینو بیوتریک یا GABA را در هر دو گروه بررسی کردند. پایین بودن میزان GABA در مغز با بروز افسردگی و یا سایر اختلالات گسترش اضطرابی توام است.

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که در گروهی که یوگا می‌کردند، میزان کاهش اضطراب خیلی بیشتر و قابل توجه‌تر بود و بهبود خلق آنها نیز به مراتب بیشتر از گروهی بود که پیاده‌روی را در همان دوره یکسان انتخاب کرده بودند.

محققان می‌گویند با توجه به این نتایج، یوگا باید بعنوان روش درمانی بالقوه برای بهبود نوع خاصی از اختلالات روانی در نظر گرفته شود.

یوگا را روش کنترل امواج فکر یا ذهن شرح مى‏دهند. یوگا یک روش رویکرد نظام‏مند دستیابى به وحدت با هستى است و یک مکتب مراقبه فکر است که انسان را تشویق مى‏کند و یارى مى‏دهد به عالى‏ترین امکانات بالقوه خود دست یابد و آن‏ها را بالفعل کند.

استادان برجسته یوگا در طول قرن‏ها ظرایف و حالات بدنى انسان را مطالعه کرده و سپس حالات و حرکاتى که به آسانى مى‏توان آن‏ها را تعلیم داد و اجرا و تکرار کرد عرضه کرده‏اند.

این حالات و حرکات را که هندوان آسانا مى‏نامند آثارى قابل پیش‏بینى روى کارکردهاى بدن انسان مى‏گذارند و از پیدایش دردها و بیمارى‏ها پیش‏گیرى مى‏کنند و یا آن‏ها را درمان مى‏کنند .
باید توجه شود که اجراى منظم و طولانى مدت یوگا مى‏تواند تغییرات جسمى و روانى در بدن تولید کند و کوشش‏هاى خودسرانه فردى ممکن است به جاى کمک‏رسانى به آسیب‏رسانى انجامد. اگر بخواهیم درمان قطعى براى برخى دردها و اختلال‏هاى عصبى-روانى و بیمارى‏ها را از یوگا بطلبیم باید آماده باشیم که استادى وارسته پیدا کنیم و تحت هدایت او به تمرین‏هاى طولانى مدت پردازیم .

هدف یوگا هماهنگ کردن سیستم های مختلف بدن است تا در پرتو آن شادابی و تندرستی کلی بدست آید. به گفته سوامی شیواناندا پدر یوگای علمی معاصر: یوگا اتحاد و هماهنگی اندیشه، سخن، کردار و عمل است.

سیستم یوگا به شاخه های متعددی نظیر هاتا ، راجا ، گیانا ، کارما ، کندالینی، مانترا و لایا یوگا تقسیم شده است که هر کدام از شاخه ها بنا به هدفی که دنبال می کنند به ذکر جزئیات پرداخته و هر فرد میتواند متناسب با خصوصیات فردی و نیاز شخصی روش مورد علاقه خود را انتخاب و دنبال کند.


نوشته شده در چهارشنبه 89/6/10ساعت 8:20 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |


Design By : Pichak